Risicoloos boeken Boek voor 1 december zonder aanbetaling en met de optie tot gratis annuleren tot 5 dagen voor vertrek. Klik hier om ons aanbod met deze speciale voorwaarden te bekijken.

Winactie

DEZE ACTIE IS VERLOPEN!

Maak kans op een golfreis voor twee personen naar Hotel Idingshof!

Wat kunt u winnen?*
✅ 2 nachten standaard kamer incl. ontbijt
✅ 2x 3-gangen menu
✅ 2 greenfees (1x Golfclub Varus en 1x Artland Golfclub)

Hoe doet u mee?
S
tuur voor 6 september 2020 de mailadressen + voor- en achternaam van uw golfvrienden naar [email protected]. Dat is alles!
Elk aangeleverd mailadres is een lootje voor de trekking, dus hoe meer vrienden u aanmeldt hoe meer kans u maakt op deze fantastische prijs! Daarbij geldt wel dat uw vrienden onze nieuwsbrief niet reeds ontvangen. Met uw deelname meldt u uw vrienden aan voor onze nieuwsbrief.

Doe mee!

Hotel Idingshof

Er liggen 7(!) golfbanen nabij het hotel en het gezellige Osnabrück ligt op slechts 15km. Het hotel bevindt zich in een herenboerderij uit 1449, die sinds 1880 dienst doet als hotel. De kamers zijn onlangs gerenoveerd en de charme is bewaard gebleven. Het warme onthaal en de persoonlijke service zijn ongeëvenaard. In het hotel zijn alle faciliteiten aanwezig voor een heerlijke golfreis, waaronder de volgende faciliteiten:
✅ Zwembad
✅ Spa
✅ Tennisbanen en squashbanen
✅ Fietsverhuur
✅ Bar
✅ Restaurant
✅ Wifi
✅ Parkeergelegenheid

Bekijk Hotel Idingshof

*De ter beschikking gestelde prijs is exclusief eventuele toeslagen.

Brochure aanvragen

Op uw gemak eerst even de brochure doornemen? Dat kan ook. Laat uw gegevens achter en we verzenden de brochure zo snel mogelijk.