RISICOLOOS BOEKEN. Boek voor 20 juli zonder aanbetaling en met de optie tot gratis annuleren tot 5 dagen voor vertrek. Klik hier om ons aanbod met deze speciale voorwaarden te bekijken. Klik hier voor meer informatie over de voorwaarden.

Golfreis snelzoeker

Hoe te reserveren?

Reserveren
Voor het reserveren van een golfreis kunt u aanvraag doen via het aanvraagformulier op onze website of telefonisch via 033 462 72 00. Naar aanleiding van deze aanvraag wordt uw gewenste reis besproken. Uiteraard is het ook mogelijk het reisvoorstel per e-mail naar u te verzenden. Uiteraard is het ook mogelijk om direct de golfreis voor u te reserveren. U ontvangt dan direct de reisbevestiging met factuur.  Een telefonische reservering is ook een definitieve reservering wanneer Golftime de reservering heeft bevestigd per e-mail middels een reisbevestiging met factuur.

Bij  reservering kunt u het volgende doorgeven:

 • De volledige namen van de hoofdboeker + medereiziger(s) zoals vermeld in paspoort;
 • Een telefoonnummer waar u overdag bereikbaar bent en uw e-mail adres;
 • Het gewenste factuuradres;
 • Huidige handicap
 • Alle gewenste onderdelen van de reis inclusief uw voorkeur voor afslagtijden;
 • Andere wensen, zoals annulering- en/of reisverzekering, comfortabele auto, e.d.

Bereikbaar
Maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.30 uur.
Tel. 033- 462.72.00
E-mail: [email protected]

Reisbevestiging & betalingswijze

 • Na het maken van uw reservering ontvangt u van Golftime een reisbevestiging waarop de SGR voorwaarden van toepassing zijn. Deze zijn te vinden op onze website en worden u met de reisbevestiging toegestuurd. De reisbevestiging is tevens de factuur.
 • Aanbetaling: Indien de vlucht door Golftime wordt gereserveerd dient deze direct 100% betaald te worden aan Golftime. De aanbetaling dient u binnen 10 dagen na ontvangst van de factuur te hebben voldaan. Deze bedraagt 30% van de reissom (exclusief vlucht) en wordt eventueel aangevuld met:
  Eventuele premie(s) voor reis- en/of annuleringsverzekering
  Poliskosten (als u een reis- of annuleringsverzekering heeft afgesloten)
  Calamiteitenfonds € 2,50 per 9 personen
  Reserveringskosten: € 25 per reservering
 • Restbetaling: dient uiterlijk 6 weken voor de dag van vertrek in ons bezit te zijn.

Bij een reservering binnen 6 weken voor vertrek dient het totale bedrag ineens te worden voldaan.

Reisdocumenten
Na ontvangst van de totale reissom ontvangt u ongeveer 6 weken voor vertrek de reisbescheiden per e-mail toegezonden.

Wijzigingen
Mocht u tussen ontvangst van de reisbevestiging en de vertrekdatum nog iets wijzigen, geef dit dan zo spoedig mogelijk door.
Afhankelijk van de wijziging behoudt Golftime zich het recht €27,50  per wijziging in rekening te brengenen eventuele andere kosten die een wijziging met zich mee kan brengen.

Annuleren
Tot uiterlijk 7 dagen na uw reservering kunt u een annuleringsverzekering via Golftime afsluiten.

Bent u helaas genoodzaakt uw reis geheel of gedeeltelijk te annuleren? Geef de annulering zo spoedig mogelijk door via e-mail of telefonisch via 033 462 72 00.
Indien de overeenkomst wordt geannuleerd, is de reiziger naast eventueel verschuldigde reserveringskosten de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • bij annulering tot de 42ste kalenderdag (exclusief) vóór de vertrekdag: de aanbetaling;
 • bij annulering vanaf de 42ste kalenderdag (inclusief) tot de 28ste ­kalenderdag (exclusief) vóór de vertrekdag: 35% van de reissom;
 • bij annulering vanaf de 28ste kalenderdag (inclusief) tot de 21ste dag (exclusief) vóór de vertrekdag: 40% van de reissom;
 •  bij annulering vanaf de 21ste kalenderdag (inclusief) tot de 14de dag (exclusief) vóór de vertrekdag: 50% van de reissom;
 • bij annulering vanaf de 14de kalenderdag (inclusief) tot de 5de dag (exclusief) vóór de vertrekdag: 75% van de reissom;
 • bij annulering vanaf de 5de kalenderdag (inclusief) tot de vertrekdag: 90% van de reissom;
 • bij annulering op de vertrekdag of later: de volledige reissom.

Indien er voor u een vlucht is gereserveerd, dan is Golftime genoodzaakt deze ten alle tijden volledig in rekening te brengen.

Mocht u de annuleringsverzekering via Golftime hebben afgesloten, dan zal Golftime de annulering voor u afwikkelen.
Mocht u zelf een annuleringsverzekering hebben, dan ontvangt u een annuleringsfactuur die u in kunt dienen bij uw verzekering.

Hulp nodig tijdens uw verblijf?
Golftime staat voor aandacht voor de reiziger en een onbezorgde golfvakantie. Soms kan het voorkomen dat er ter plaatse iets niet naar wens is. We adviseren u om ter plaatse contact op te nemen met de receptie van uw hotel of de golfbaan. Vaak kan in goed overleg een oplossing gevonden worden. Wordt de tekortkoming niet naar behoren opgelost? Dan kunt u contact opnemen met Golftime zodat we tijdens uw verblijf van dienst kunnen zijn.

U KUNT OOK DE BROCHURE DOORNEMEN

Op uw gemak eerst even de brochure doornemen? Dat kan ook. Laat uw gegevens achter en we verzenden de brochure zo snel mogelijk.

Vraag de brochure aan Vraag de digitale brochure aan