Over Schlosshotel Münchhausen*****

Vorstelijk overnachten en culinaire verwennerij, dát is Schlosshotel Münchhausen! Dit prachtige historische kasteel is met veel zorg gerenoveerd en u waant zich hier in de tijd van de Renaissance. Het slot is omgeven door een groot park met vele exotische plantensoorten. De twee 18-holes golfbanen grenzen direct aan het hotel. Na een ronde golf kunt u heerlijk ontspannen in de Spa. ’s Avonds culinair genieten van de Franse keuken in het met één Michelin Ster bekroonde Gourmet restaurant of van de regionale keuken in het sfeervolle Slotkelder restaurant.

Faciliteiten: receptie, wifi, lobby, 2 restaurants. Spa met binnenzwembad, sauna, Turks stoombad, relaxruimte en diverse behandelingsmogelijkheden. Onoverdekte parking en parkeergarage (€).

Aantal kamers: 68.
2-pers. kamer : deze kamers zijn gevestigd in het bijgebouw. Modern en comfortabel ingericht en voorzien van zitbank, telefoon, sat-tv, internet, minibar, badjas en badslippers. Badkamer met douche, toilet en föhn.
2-pers. kasteelkamer: deze kamers zijn gevestigd in het kasteel zelf. Gelijk aan aan 2-pers. kamer. Deze kamers hebben een klassieke inrichting. De meeste badkamers zijn tevens voorzien van een bad.