Over Golfclinic – Hotel H10 Estepona Palace****

Of u nu uw GVB wil halen of uw handicap wil verbeteren, in de Costa del Sol kan het allemaal. Wij bieden in de Costa del Sol clinics aan voor zowel beginnende als gevorderde golfers bij golfpro Mike Ross.

Intensieve clinics op maat voor beginners en gevorderden

Mike Ross is al op jonge leeftijd in contact gekomen met de golfsport, vanaf 8 jaar, waarna het zijn passie is geworden. Op zijn 18e is Mike pro geworden met +1 handicap en is toen gestart met de 4-jarige British PGA opleiding. Daarna is hij professioneel gaan spelen en heeft 20 professional tournaments gewonnen  en 1 keer de British Open gespeeld. Met 30 jaar ervaring als Head pro, waarvan 20 jaar in Nederland, heeft hij ervaring met lesgeven op alle niveaus, zowel de beginnende golfer als European Tour spelers. Wij bieden twee verschillende clinics aan:

GVB behalen

Deze clinic bevat twaalf lesuren, waarvan twee keer een 9-holes baanles is inbegrepen. Verder is het gebruik van een golfset, ongelimiteerd gebruik van oefenballen tijdens de lessen en een analyse van uw swing aan de hand van een computersysteem inbegrepen. Bovendien krijgt u een lesboek met regels en etiquetten en is er een mogelijkheid tijdens uw verblijf het theorie en praktijk examen te nemen. De groepen bestaan uit maximaal vier personen.

Handicap verbeteren

Deze clinic bevat twaalf lesuren, waarvan een keer een 18-holes baanles is inbegrepen. Verder is het gebruik van een golfset, ongelimiteerd gebruik van oefenballen tijdens de lessen en een analyse van uw swing aan de hand van een computersysteem. De groepen bestaan uit maximaal vier personen.

Tijdens uw clinic kunt u verblijven in H10 Estepona Palace****

H10 Estepona Palace  is een prachtig hotel in Andalusische stijl in combinatie met een modern interieur. Het hotel ligt in het centrum van Estepona, direct aan het strand en op slechts 1500 meter van levendige haven van Estepona. 

Faciliteiten: 24-uurs receptie, wifi, 2 bars & restaurants, 2 zwembaden, vergaderruimtes en parking. Wellness Center met fitnessruimte en diverse behandelkamers.

Aantal kamer: 237
2-pers. kamer:
alle kamers zijn voorzien van air conditioning, wifi, LCD-TV, minibar, theefaciliteiten(€) en kluis(€). Badkamer met bad/douche en toilet. De kamers beschikken over een balkon of een terras.

Clinic reis op maat

Mike Ross heeft samenwerkingen met vele verschillende banen in de Costa del Sol. De pakketten op deze pagina zijn dan ook slechts een voorbeeld van de vele andere mogelijkheden. Geef ons uw wensen door en wij gaan samen met de golfprofessional op zoek naar de meest geschikte baan. Ook het hotel kunnen wij aanpassen naar uw wensen.