Over Golfclinic – Golf Lodge Drentsche****

Golfclinic voor beginners
Wilt u graag starten met golf, dan biedt deze 3 daagse golfclinic u de mogelijkheid.
U maakt kennis met de omgeving op de golfbaan en leert de basisbeginselen van golf: techniek en etiquette. Hiermee bent u in staat om op een plezierige en veilige manier baanervaring op te doen.

De golfclinic bestaat uit 4 praktijklessen van 60 minuten en 1 baanles van 90 minuten op een par 3 baan.
Incl. theorieboekje stap 1 NGC. Golfclub en oefenballen worden gedurende clinic ter beschikking gesteld. De clinic vindt plaats op de golfbaan de Drentsche Golf & Country Club. De clinic is gebaseerd op een deelname van 2-6 personen. Bij single deelnemers prijzen op aanvraag.

Tijdens de clinic overnacht u in Golf Lodge Drentsche.
Wordt wakker midden in de natuur met prachtig uitzicht over de fairway of water- en bospartijen, direct aan de 27- holes Drentsche Golf & Country Club. De Golf Lodges zijn uniek en van hoge kwaliteit met een modern interieur waarbij gebruik is gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. Een golfvakantie naar de Golf Lodge is voor iedere golfer die wil genieten van de 27 holes golfbaan, zich culinair wil laten verwennen en wil overnachten in een luxe kamer. Op 10 minuten rijafstand ligt bierbrouwerij Maallust voor een rondleiding en uiteraard gevolgd door een bierproeverij!

Faciliteiten: receptie, wifi, clubhuis met bar, restaurant, 300 m² golfshop, golfschool en driving range.

Aantal kamers: 24.
2-pers. kamer: modern ingericht en voorzien van telefoon, sat.-tv, wifi, minibar, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en airco. Ruime badkamer met douche, toilet en föhn. Alle kamers hebben uitzicht over het golfcomplex.