Over Golfclinic – Appartementen Lomas de Campoamor****

Wilt u in alle rust met golf beginnen? Of eindelijk eens van die hardnekkig slice afkomen? In Costa Blanca bieden wij clinics aan voor zowel de beginnende als de (meer) gevorderde golfers.

Intensieve 20 uur clinic
Deze intensieve clinic biedt de mogelijkheid om in korte tijd uw spel een “boost” te geven.

Tevens mogelijkheid voor 12 uur clinic
Onze Engelssprekende pro maakt een programma voor u op maat en alle professionele les faciliteiten staan tot u beschikking.

Aanvang lessen dagelijks.
De lessen vinden plaats op de golfbaan Campoamor Les per minimaal 2 en maximaal 4 personen. Single deelnemers op aanvraag.

Tijdens de clinic kunt u verblijven in appartementen Lomas de Campoamor:
Grenzend aan de golfbaan van Campoamor ligt deze aantrekkelijke wijk met verschillende type golf appartementen. Per cluster appartementen is er een prive buitenzwembad. Vanaf uw terras of balkon heeft u in een aantal gevallen een ‘golf view’. Winkels en restaurantjes zijn om de hoek, het strand op 3 km. Een absolute aanrader in deze fraaie golfstreek.

Faciliteiten: diverse buitenzwembaden met kinderzwembad, binnenzwembad met sauna en whirlpool, fitness, restaurant/bar, speeltoestellen, tennis, voetbalvelden (allen tegen betaling). Pal naast het park bevindt zich een grote supermarkt.

Appartementen: er zijn 3 typen appartementen varierend in ligging, indeling en luxe. Alle woningen beschikken over airco, TV, wasmachine, koelkast , magnetron en oven. Een aantal beschikt over een vaatwasser en/of wasdroger. In complexen met meer dan drie verdiepingen is een lift aanwezig. De kwaliteit van de inrichting van de woningen kan onderling verschillen.