Auberge La Grande Cure***

  • Charme hotel
  • Vlakbij de golfbanen Five Nations & Durbuy
  • Uitstekende keuken
3 sterren
Bar
Eigen vervoer
Halfpension
Hotel
Restaurant
Sauna
Wifi

In Auberge La Grande Cure wordt u ontvangen door het Nederlands-Deense echtpaar Hélène en Tim Christensen in een persoonlijke en warme ambiance waarin u zich meteen thuis zult voelen. De locatie is uniek; de Auberge wordt omringd door een ruime, sfeervolle tuin en biedt een oase van rust met vergezichten op bossen en bergen. Voor een culinaire golfvakantie is Auberge La Grande Cure ideaal want na een dagje golf op Durbuy of Five Nations kunt u zich laten verrassen door de chef-kok. De kamers zijn onder verdeeld in Auberge kamers (kleiner) en in Comfort kamers (ruimer) in het nieuwe hotelgedeelte, maar allen van goede kwaliteit.

Faciliteiten: receptie, salon met open haard, bar, wijnbar, restaurant, terras, wifi en onoverdekte parking. Kleine wellness met sauna en whirlpool.

Aantal kamers: 24.
2-pers. kamer Auberge: modern, comfortabel ingericht en voorzien van telefoon, kabel-tv en wifi. Badkamer met douche, toilet en föhn.
2-pers. kamer Comfort: ruime kamer met frisse kleurencombinaties en voorzien van bureau, telefoon, kabel-tv en wifi. Badkamer met bad en aparte douche (sommige kamers hebben alleen een douche), toilet en föhn.

Golfbanen in de buurt

  • Naam: Dhr. A. Blomaard
  • Periode: 07-06-2014 tot 09-06-2014

We hadden een heerlijk weekend in Auberge la Cure in de Belgische Ardennen. De kamer en met name het eten was prima. En het weer werkte al helemaal mee!


  • Voor verblijf op vrijdag- en zaterdagnacht is het diner verplicht.
  • Het restaurant hanteert een vast menu. Mocht het menu door omstandigheden moeten worden aangepast (bijv. vanwege allergie of dieet, uit voorkeur of overtuiging) dan zal er een kleine toeslag van € 7,50 gelden.

Wat zit er in dit pakket?

Prijzen

Wat zit er in dit pakket?

Prijzen

Specifieke wensen of direct contact?

Nadine van Megen

Uw travelcaddy

Staat uw gewenste pakket er niet tussen? Wilt u meer of minder dagen, meer of minder greenfees, wel of geen autohuur? Geen probleem, vul uw wensen in op ons online wensen formulier en wij maken een offerte op maat.

Geef online je wensen door